Burger Coama Leului


Timp de preparare : 15 min
Timp de gătire : 10 min
Timp total: 25 min
Ingrediente pentru 2 porții
2 Ciuperci mari Coama Leului
2 chifle de Burger
2 linguri Maioneză
1 lingură Sos Sriracha
Salată după preferință
1 Ceapă roșie mică
200g Făină
1 linguriță Boia
1 linguriță Turmenic
1/2 linguriță Cayenne pudra
1 cană Apă
Sare și Piper după gust;
Extra topinguri de burger (roșii, castraveți murați, cașcaval etc.)
Instructiuni de preparare
Într-o farfurie, combinați 130g făina, apa și 1 linguriță de sare într-un aluat omogen;
Într-o altă farfurie, combinați făina simplă cu boia, cayenne, turmenic si piper;
Înmuiați ciupercile în farfuria cu aluat și lăsați excesul de aluat să se scurgă, după înmuiați în farfuria cu faină simpla.
Adăugați ciupercile într-o tigaie, cu cel puțin 1 cm de ulei de prăjit, încinsă și prăjiți pentru 4 – 5 minute pe fiecare parte, până când ciupercile ajung maro-aurii.
Pe chifla de jos adăugați maioneza și sosul Sriracha, salata, ciuperca și câteva rondele de ceapa roșie.