Burger Coama Leului

Timp de preparare : 15 min

Timp de gătire : 10 min

Timp total: 25 min

Ingrediente pentru 2 porții
  • 2 Ciuperci mari Coama Leului

  • 2 chifle de Burger

  • 2 linguri Maioneză 

  • 1 lingură Sos Sriracha

  • Salată după preferință

  • 1 Ceapă roșie mică

  • 200g Făină

  • 1 linguriță Boia

  • 1 linguriță Turmenic

  • 1/2 linguriță Cayenne pudra

  • 1 cană Apă

  • Sare și Piper după gust;

  • Extra topinguri de burger (roșii, castraveți murați, cașcaval etc.)

Instructiuni de preparare
  1. Într-o farfurie, combinați 130g făina, apa și 1 linguriță de sare într-un aluat omogen;

  2. Într-o altă farfurie, combinați făina simplă cu boia, cayenne, turmenic si piper;

  3. Înmuiați ciupercile în farfuria cu aluat și lăsați excesul de aluat să se scurgă, după înmuiați în farfuria cu faină simpla.

  4. Adăugați ciupercile într-o tigaie, cu cel puțin 1 cm de ulei de prăjit, încinsă și prăjiți pentru 4 – 5 minute pe fiecare parte, până când ciupercile ajung maro-aurii.

  5. Pe chifla de jos adăugați maioneza și sosul Sriracha, salata, ciuperca și câteva rondele de ceapa roșie.

Burger Coama Leului